Classes d’Art

painting and drawing classes in Barcelona

DIBUIX/PINTURA

A l’escola d’art Taller de 4 Pintors de Barcelona oferim classes de Dibuix i Pintura per a adults i joves a tots els nivells. Màxima varietat de tècniques, temes i estils.

Preparació de la maqueta d'un conte il·lustrat

IL·LUSTRACIÓ

Si estàs començant a fer il·lustració, tens idees i vols que et donin un cop de mà per desenvolupar-les, al Taller t’oferim una tutoria personalitzada de projectes personals d’il·lustració.

Dibujo con modelo en Barcelona

FIGURA HUMANA

El cos humà és un dels temes més suggestius de les arts plàstiques.  Al Taller el treballem en sessions del natural amb model viu, i admetent qualsevol tècnica de dibuix o de pintura.

Clases de técnica mixta en Barcelona

COLLAGE i PINTURA. Tècnica mixta

La combinació de la pintura amb un procediment tan característic de l’art modern com el “collage” dóna lloc a una tècnica mixta que ofereix resultats d’una gran plasticitat.

Cargol de mar. Tècnica mixta, matèria sobre fusta. Escola de pintura

PINTAR amb TEXTURES

L’art modern ha introduït l’interès per tota mena de materials, amb els quals crea noves textures que enriqueixen la plasticitat de les obres.

Curs de pintura en tècnica mixta sobre foto

PINTURA sobre FOTOS

Aquest taller consistirà a obtenir pintures a partir de fotos, però no copiant-les sinó pintant-hi directament a sobre, amb acrílic i de maneres diverses fins aconseguir un resultat pictòric.

Lluvia. Dibujo a tinta y acrílico sobre papel. Curso arte 4 Pintors

DIBUIX creatiu a TINTA

La tinta és probablement la tècnica de dibuix que permet el màxim contrast i, per tant, una gran força expressiva. Podem treballar-la d’una manera experimental per a descobrir-li noves possibilitats.

dibujo de paisaje del natural

Cursos d’un DIA per a grups a BARCELONA

Paisatge, Collage, Pintura i Dibuix amb model, etc. a Barcelona en la modalitat d’una classe única en grup.

Also available in: Español English Français